Meillä on kokemusta

Meiltä saat suunnittelupalvelut, toteutuksen ja hoitopalvelut. Teemme kiviasennukset kaivuutöineen, vesiaiheet ja pihan puutyöt kuten aidat ja terassit. Leikkaamme puut ja pensaat uuteen uskoon tai tarvittaessa kaadamme ja vaihdamme uusiin. Meillä on osaamista mm. viherkatoista ja kattopuutarhoista, luonnonkivitöistä, erikoiskasvualustoista, luonnonkasvien tunnistamisesta ja käytöstä puutarhassa. Hankimme tarvittaessa työmaalle alihankkijat arboristeista sähköasentajiin, kilpailutamme toimittajia robottileikkureista tai kastelujärjestelmistä ja johdamme projektin alusta loppuun.

Asiakkaisiimme kuuluu niin yksityisiä omakoti- ja rivitaloasukkaita ja -perheitä kuin taloyhtiöitä ja yrityksiä, isännöitsijöitä sekä toisia urakoitsijoita. Meillä on jatkuvia asiakkuuksia ja yhteistyökumppanuuksia jo parin vuosikymmenen takaa. Monella pihalla olemme aloittaneet suunnittelusta, toteuttaneet sekä viher- että kiveystyöt ja jatkaneet vuotuisella hoitotyöllä.

Löydät kuvia työkohteistamme täältä

Kivi- ja vihertyö Google Street Viewissa: In action!      Kiveys ja portaat 1       Kiveys ja portaat 2

Erityinen ylpeydenaiheemme: Twig Com Oy:n niitty Salossa. Kira Maisniemen suunnittelema ja hänen johdollaan toteutettu ekologinen yrityspiha.

 Tähtäimessämme on aina kestävä, luonnollisen monipuolinen ympäristö. Kasvillisuuden monikerroksisuus ja oikeat kasvivalinnat takaavat kokonaisuuden pitkäikäisyyden sekä hoidon ja ylläpidon helppouden. Kauneus, viihtyisyys ja käytännöllisyys tukevat toisiaan! Monivuotinen kokemus taloyhtiöpihoista on osoittanut hoitotarpeen ajan myötä vähenevän huolellisen kasvisuunnittelun ja toteutuksen ansiosta. Meiltä saat tarvittaessa myös ohjeet omatoimista jatkohoitoa varten.

Sovitaan tapaaminen ja nähdään tontilla!