Tiimimme

Kivi- ja vihertyö…

…Petri Turunen on toiminut Helsingin seudulla v:sta 2001. Työkohteita on ollut kaikkiaan jo satoja, pienestä suureen ja yksityisistä yhtiöasiakkaisiin. Töitä on tehty niin pää- kuin aliurakoitsijana. Erityisen tärkeä yhteistyökumppani on ollut Saajan Viherrakennus, jonka työmailla on saatu perehtyä varsinkin luonnonkivitöihin. Töitä tällä alalla ja alueella on aina riittänyt.

Nyt on perustettu uusi yritys, Kasvutekijä Oy!

Kasvutekijä on kolmen kokeneen vihertoimijan yhteenliittymä. Osakkaat ovat Kira Maisniemi, Minna Vierimaa ja Petri Turunen. Kullakin meistä on ennestään kokemusta yrittäjänä. Olemme tehneet yhteistyötä v:sta 2012 ja lopulta päätyneet perustamaan yhteisen yrityksen. Tällä tavalla voimme tarjota entistä kattavampaa osaamista alalla.

Kira ja Minna ovat erityisesti vihersuunnittelun, kasvien ja viherhoidon osaajia, Petri rakentamisen, konetöiden ja kovien pintojen tekijä. Työssämme pyrimme ympäristöä ja resursseja säästävään työtapaan. Se on pitemmän päälle myös asiakkaalle edullisin tapa saada kestävää ja kaunista viherympäristöä.

Uudet verkkosivut ovat tulossa

Verkkoilmeemme luominen on jäänyt muiden työkiireiden varjoon. Tulossa on uutta, ajankohtaista kuva- ja tekstimateriaalia niin omille sivuille kuin someen. Parhaiten saat meistä kuitenkin selvyyden ottamalla yhteyttä ja kysymällä lisää.